Szerződést hosszabbít a Young & Rubicam

2012.10.09 00:00

A Young & Rubicam több évre meghosszabbította irodabérleti szerződését a MOM Park irodaházban.
A tárgyalások alatt a reklámügynökség bérlőképviseletét a Colliers International látta el, tájékoztatta az OGH Hírügynökséget Mazsaroff Kata, az ingatlan-tanácsadó ügynökség bérlőképviseleti vezetője.

A Young & Rubicam nemzetközi kommunikációs ügynökségként a világ több mint 80 országában van jelen,  Magyarországon pedig alapítása óta a hazai reklámszakma meghatározó szereplőjévé vált. “Ez az oka annak, hogy a bérlő preferálta a MOM Park Irodaház modern, funkcionális épületét, zöld környezetét és kiváló elhelyezkedését” - emelte ki Mazsaroff Kata. 

A Colliers International legfrissebb, 2012. évi ingatlanpiaci jelentése rámutatott arra, hogy az újratárgyalások az utóbbi időben különösen fontos szerepet játszanak az ingatlanpiacon.  A tanulmány szerint az 5000 m2 feletti irodaigényű cégek 80%-a még mindig előnyben részesíti a szerződéshosszabbítást (kedvezőbb feltételekkel) a költözéssel szemben. Mindeközben az 1000 m2 alatti bérlők az esetek 75%-ában új lokációt választottak, jellemezte a bérlőképviseleti vezető a tranzakció hátterét.

Source: Colliers International
Betöltés...